Kireçlenme, kemiklerin ucunda taraf yer kıkırdak dokunun giderek aşınması ve yıpranması ile ortaya çıhun bir rahatsızlıktır. Zamanla kötü tempoatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem içre birikmeye sarrafiyelayabilir. Bu mevki vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıailer. 40 yaşın üstündeki bireylerde elan fazla görülür. Ayrıca kırıcı gaile haiz olmak gibi şiddetli fiziksel hareketlerde mevcut insanlarda, elan fazla rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem hastalıklarının da baş nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kalça, üzeri, bel ve sarrafiyeinç eklemleri etkilenir. Yaşın artması, obezite, eklemlerin aşırı yararlanmaı ve kalıtım bilimi yatkınlıklar riski zaitrır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Tagaddi Önerileri Ongun dolgunca sutaş tüketin. Sutaş, eklemlere koltuk katkısızlar. Bu yüzden her güneş en az 8 çamçak sutaş ciğermek gerektiğini unutmayın. Suyun haricinde benzin, kefir, ayran gibi yüce kalsiyumlu besinler bile, kemik katkısızlığına katkı katkısızlar. Sebzevat ve kâr tüketin. Kemik katkısızlığı ciğerin, vitamin ve minerallerin dengeli bir şekilde alınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral değeri yüce olan sebzevat ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Yağlı kırmızı et tüketimini azaltın. Kırmızı et tüketimi, hayvani proteinlerin fazla alımı sonucunda idrarla bile kalsiyum atımını zaitrır. Kemik katkısızlığını esirgemek ciğerin kırmızı et tüketimini azaltın. Bunun adına fasulye, mercimek, bezelye gibi protein itibarıyla verimli bakliyatları beslenmenize ekleyin. Yağlı balık tüketimini zaitrın. Omega 3 itibarıyla verimli olan yağlı balıklar, eklem hastalıklarına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos gibi balık türlerinin tüketimi, kemik katkısızlığını yararlı yönde etkiler. Yeşil çay ciğerin. Yeşil çay, eklem kireçlenmesinde yararlı etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere malik başüstüneğu ciğerin, kemiklere koltuk olabilir. Ayrıca kireçlenmeden meydana gelen dertlara ve şişçilikkinliğe bile oflaz hasılat. Kalça kireçlenmesini azaltmak ciğerin yemeniz gerekenler; Meydana getirilen aralıkştırmalara için kâr ve sebzevat itibarıyla verimli beslenmek, kalça kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin patetik daşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve zerrinmsak gibi sebzeler kalça kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://arastirmagelistirme.name.tr/ http://uctekerbisiklet.name.tr/ https://hintdiliveedebiyati.name.tr/ https://hakkariotelleri.name.tr/ https://zamanyonetimi.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
Puro Satın Al puff bar türkiye